Considerations To Know About petek tamiri

Wiki Article

15 yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Bütün kombi işlerini yapabilirim.bu işle ilgili sertifikam mevcuttur.evden kombiniz alınıp rezervasyonu yapılıp tekrar monte edilir.Petek temizliği musluk değişimi ve satışı yapılmaktadır.Bilgi üniversitesi teknik servisinden emekliyim

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Kombinizin yerleştirdiği yerde olması zorunlu olan ve havalandırma sağlayan menfezleri hava ne kadar soğuk olursa olsun açık tutmalısınız.

Android Television box onarım yazılım desteği kırmızı ışıkta kalan logoda kalan petek tamiri açılmayan cihazlarin yazılımsal onarımı yapılır

Her marka alüminyum veya panel radyatörlerin bakım ve tamir işlerini özenle yapan firmamız siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunabilmeyi hedefler. Delinen radyatörleriniz için alacağınız ilaçla fazla maliyete gerek kalmadan kolayca radyatör tamiri yapılabildiğini unutmayın.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Bir miktar tuvalet kağıdı yada peçete alın ve radyatördeki her bir armatürü tek tek kontrol edin: bu, sızıntının nereden geldiğini anlamanıza gardenımcı olacaktır.

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her türlü tesisat itina ile yapılır

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page